40 jaar Harley-Davidson taxateur

We komen wat tegen als taxateur van bijzondere motorfietsen...

IDEX maakt al veertig jaar veel werk van de taxatie van uw Harley-Davidson, eigenbouw of andere speciale motor. We komen bij u langs en maken een uitgebreid rapport met alle specificaties van uw motor, inclusief alle modificaties, tuning, speciaal spuitwerk en accessoires. U krijgt uw rapport in tweevoud, maar u kunt het desgevraagd ook als PDF toegezonden krijgen.

Elke motor is bijzonder

Uit de praktijk weten we dat geen enkele Harley-Davidson gelijk is. Daarom is het ook zo lastig om op basis van het kenteken de juiste vervangingswaarde te bepalen. Wat op papier een Heritage Softail, een Night Rod Special of een Road King Police is, kan in de praktijk best een old skool bobber, een Duitse custom of een spectaculaire Bagger geworden zijn. En zelf wanneer uw motor in de basis origineel bleef, kunnen de accessoires al een behoorlijke waarde vertegenwoordigen.

Een gedegen taxatierapport voorkomt discussies

Schade of diefstal van uw motor is al vervelend genoeg. Maar wat gebeurt er wanneer de waarde niet goed werd vastgelegd? Met een taxatierapport van IDEX en een verzekering op basis van een vaste taxatiewaarde maakt u op voorhand een einde aan vervelende discussies achteraf en krijgt u een bedrag uitgekeerd waarmee u de motor kunt laten repareren of er een goede vervanger voor kunt zoeken.

Bel voor een afspraak of stuur Iryna een e-mail

Heeft u een Harley-Davidson, een eigenbouw of een andere bijzondere motor die meer waard is dan zijn dagwaarde? Bel dan met (023) 555 28 98 voor een afspraak of stuur een bericht naar Iryna. Stuurt u een bericht, vermeld dan a.u.b. ook uw telefoonnummer en uw woonplaats, dan kunnen wij u het snelst van dienst zijn.

  IDEX - v/h de IV Provincien Postbus 2 - 2000 AA HAARLEM